Snerydning og saltning kræver uddannet personale

FMT udvider og søger derfor chauffører til vinterberedskab

FMT ER PÅ FORKANT MED UDDANNELSE I GLATFØRE­BEKÆMPELSE

Når vi salter og rydder sne hos vores kunder, gør vi det med personale, der både har uddannelse i glatførebekæmpelse og stort kendskab til de maskiner, de betjener. Mens resten af Danmark stadig nyder sommeren, forbereder vi os på vinterens komme, så vi er klar, når der er behov for saltning og snerydning.

Fredag den 17. august 2018 holdt FMT første gang kursus i snerydning og glatførebekæmpelse på vejbaner og cykelstier. Mange af vores underentreprenører og deres mandskab deltog sammen med FMT’s driftsleder og –assistent på heldagskurset, der både indeholdt en teoretisk del og en praktisk del, der gør at vi kan:

  • Udføre vintertjeneste med viden om emnet
  • Handle ud fra kendskab til miljøbelastning og sikkerhed
  • Betjene plove og saltspredere til større og mindre traktorer på stier og vejbaner

Hos FMT ønsker vi tilfredse kunder. Vi uddanner vores personale, så de både har viden om og erfaring i glatførebekæmpelse. Vi gør meget ud af, at materiellet er driftssikkert, for uanset vejr og klokkeslæt, skal vores kunder opleve, at vi gør et godt arbejde for dem forklarer Niels Greve, driftsleder hos FMT.

fest
fest

FMT A/S

Vi er et moderne firma, der beskæftiger sig med alt inden for udendørsopgaver. Vi har som nogle af de første på vores område mere end 40 års erfaring og 2000 entreprenøropgaver bag os. Vi løser alle opgaver professionelt og til tiden! Lad os tage os af dit udendørsarbejde, så behøver du ikke bekymre dig mere om det.

 Kvalitetssikret virksomhed

Miljørigtige metoder

Mere end 40 års erfaring

Få et uforpligtende tilbud

Ring 48 17 17 75