Om FMT A/S

Her kan du læse om vores virksomhed

Om os

FMT A/S startede i 1974 og er som virksomhed ejet af Fredensborg Holding A/S.

Ud over det faste team, har vi et omfattende og landsdækkende samarbejde med et stort antal faste underentreprenører. Derfor dækker vi hele landet fra vores hovedsæde i Hillerød.

Vores store udbud af ydelser er målrettet mod både private og offentlige virksomheder. Vi leverer en hurtig og effektiv løsning af de opgaver, vi påtager os.

Det er typisk opgaver inden for jordarbejde, naturgenopretning, vandbygning, grøn vedligeholdelse og glatførebekæmpelse, vi løser.

Vores fire forretningsområder er:

  1. Vintervedligeholdelse
  2. Vedligeholdelse af grønne arealer og belægning
  3. Long Reach / Entreprenør
  4. Biogødning

Vi er i dag en af de førende i Danmark, inden for distribution af biogødning, vintervedligeholdelse og entreprenøropgaver.

Unik kvalitetskontrol

Som nogle af de eneste på markedet har vi en unik kvalitetskontrol, blandt andet i form af en akutbil, der løbende sikrer, at arbejdet er udført til præcision.

Vi udarbejder altid et oversigtskort over dine arealer, så vi er sikre på, at det er det korrekte område, der bliver ryddet og saltet.

I perioden 15. oktober – 15. april har vi en døgnbemandet vagtcentral, som løbende indhenter informationer om vejr- og vejforhold via VejVejr, som er udviklet af DMI for Vejdirektoratet samt Region Hovedstaden.

Det er ud fra en professionel vurdering af ovennævnte informationer, at vi iværksætter saltning og/ eller snerydning.

Er du interesseret i et godt tilbud?

Hvis du er interesseret i et godt tilbud, så giv os et uforpligtende kald. Så kan vi tage en snak om din opgave, vi bidrager gerne med gode råd og vejledning.

De gode råd er gratis!

FMT A/S

Vi er et moderne firma, der beskæftiger sig med alt inden for udendørsopgaver. Vi har som nogle af de første på vores område mere end 40 års erfaring og 2000 entreprenøropgaver bag os. Vi løser alle opgaver professionelt og til tiden! Lad os tage os af dit udendørsarbejde, så behøver du ikke bekymre dig mere om det.

 Kvalitetssikret virksomhed

Miljørigtige metoder

Mere end 40 års erfaring

Få et uforpligtende tilbud

Ring 48 17 17 75